High Tea Buffet:

Speciaal voor groepen van 25 tot ca. 70 personen stellen wij een high tea buffet samen bestaande uit een keur van kleine hartige en zoete hapjes. Op dit buffet, wat in onze bijzaal de Countryside wordt opgesteld, vindt u de meest uiteenlopende lekkernijen als diverse soorten vis, sandwiches, salades, toast/stokbrood met meerdere soorten boter, hartige taarten, diverse gevulde hapjes, eggrolls, wraps, scones diverse taarten, diverse soorten cake, trifle, vers fruit, kleine zoete hapjes, sweet pie met noten en nog veel meer. Ruim voldoende en voor ieder wat wils.

Vooraf wordt altijd samen met de klant gekeken of zijn/haar wensen matchen met onze mogelijkheden. Tevens spreken we vooraf een all-in prijs af zodat de klant precies weet waar hij/zij aan toe is. Een all-in prijs geldt voor een duur van 3 of 4 uur en is dan inclusief alle voorkomende drankjes.

Een belangrijk aspect bij het hele Tea-gebeuren is de entourage. Net zoals de producten die de Tea vormen van een goede kwaliteit moeten zijn geldt dit net zo voor de sfeer en de gehele aankleding. Een Tea sla je niet zo even naar binnen. Je moet een tijdje aangenaam met elkaar kunnen verpozen, wat in allerlei opzichten door de omgeving mogelijk en prettig gemaakt moet worden. Wij hopen dat The Wallstreet Tea-Rose zo’n entourage kan zijn!