High tea

Bij onze high tea keuzes zit een pot thee naar keuze inbegrepen. Mocht u geen thee liefhebber zijn, heeft u de keuze uit twee koppen koffie/cappuccino, home made iced tea of lemonade.

 

Afternoon Tea (€31,50 p.p.)

De Afternoon Tea is de meest gekozen high tea en bekend over de hele wereld. Bij ons bestaat deze uit: Engelse pie, crumpet met twee soorten cheddar, mini cheesecake en een scone met clotted cream en jam. De high tea wordt aangevuld met zoete en/of hartige lekkernijen van de chef. Keuze uit meer zoet, meer hartig of 50/50. 

 

Seasonal Tea (€37,50 p.p.)

Een high tea die aansluit op het seizoen. De “signature tea” van onze chef-kok met zowel zoete als hartige lekkernijen. Een absolute aanrader waarmee we u blijven verrassen. 

 

Royal Tea (€33,50 p.p.)

Zoals de naam al zegt, een royale high tea. Iets uitgebreider en vooral bedoeld voor de liefhebbers van hartige hapjes. Deze high tea bestaat uit een Engelse pie, crumpet met bacon en twee soorten cheddar, een klein soepje, zalmsandwich, halve scone met geitenkaas, mini quiche, yorkcake, mini cheesecake en een scone met clotted cream en jam. 

 

Sparkling Tea (€34,50 p.p.)

Onze Sparkling Tea is perfect voor speciale gelegenheden (of gewoon omdat het kan). Deze high tea is hetzelfde als onze Afternoon Tea, maar dan aangevuld met een glas wijn, bubbels of een mimosa. 

 

Junior Tea (€15,50 p.p.)

Een leuke high tea speciaal gemaakt voor kinderen tot 10 jaar. Een kleinere portie, maar net zo lekker! Het bestaat uit een crumpet met cheddar, sandwich, mini cheesecake, snoepjes en een wafel die versierd kan worden.

 

Onze Afternoon Tea is ook lactose- of glutenvrij mogelijk. Deze bedraagt €37,50.