Naast de Tearose heeft onze Hanzestad Deventer zoveel meer te bieden, de historische binnenstad met oude straatjes, gezellige winkels en mooie overnachtingsplekken.

 

Geniet van Deventer!

Huize de Worp - Deventer

Overnachten

Huize de Worp

Worp 33

7419 AB Deventer

www.huizedeworp.nl

 

Op een mooie locatie vlakbij het centrum, met uitzicht op Nederlands oudste wandelpark (1699), de IJssel en onze Hanzestad Deventer ligt stadsvilla Huize “De Worp”.

Ontspannen

‘t Cocon

Walstraat 58
7411 GN Deventer
tcocon.nl

 

Wilt u een lekker bezoek aan de Tearose combineren met nog meer ontspanning? Bij ’t Cocon kunt u genieten van een welverdiende floating sessie.

 

Floaten & more

Boek uw behandeling rechtstreeks bij ‘t Cocon

Reserveren:

cocondeventer@gmail.com

Made Blue

Ons water wordt special gefilterd. Hiermee komt niet alleen de smaak van onze thee beter tot zijn recht, maar willen wij ook ons steentje bijdragen. Want wereldwijd hebben circa 700 miljoen mensen nog geen toegang tot schoon, veilig drinkwater.

 

Het concept is simpel, ‘water voor water’. Voor elke liter water die wij op tafel zetten zorgt Made Blue voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater, daar waar het heel hard nodig is. Landen als Bangladesh, Ivoorkust, Senegal en nog meer ontwikkelingslanden.

 

Om dit te kunnen realiseren doneren wij voor iedere liter water een bedrag aan Made Blue. Ook uw pot thee, fles water met of zonder bubbels helpt mee. Elke pot thee zorgt voor 250 liter en iedere fles voor 350 liter schoon, veilig drinkwater.

 

Samen met Made Blue zorgen wij voor schoon drinkwater voor iedereen!